چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۹۱۶۴
تاریخ انتشار : ۴۰ : ۰۹ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۷

نسیم ادبی،بازیگر سینما،تلویزیون و تئاتر در گفتگو با خبرنگار دیباچه گفت: همیشه داورها بر اساس یک سری قابلیت‌ها انتخاب می‌شوند و بر همین اساس رأی می‌دهند ما نمی‌توانیم بگوییم داورها قابل و لایق نیستند؛ داورها بر اساس لیاقتی که دارند قضاوت می‌کنند اما ممکن است بخشی هم سلیقه‌ای نظر بدهند و این موضوع نشان دهنده ناحق بودن کارشان نیست

این بازیگر در رابطه با فعالیت‌های اخیر خود اظهار کرد: در حال حاضر مشغول بازی در سریال "آقای آهنین" هستم که برای ماه مبارک رمضان آماده می‌شود و کاری از "سعید نعمت الله" است.

بازیگر سریال خانگی شهرزاد درخصوص حضور خود در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر گفت: در فیلم "مردی بدون سایه" ساخته علیرضا رئیسیان نقش کوچکی دارم ،نقش زنی که مبتلا به بیماری ام اس و همسر امیر آقایی است؛این فیلم به بخش سودای سیمرغ جشنواره راه پیدا کرده و دومین تجربه همکاری من با علیرضا رئیسیان به حساب می‌آید .

وی در رابطه با اهمیت نقش جشنواره‌های فرهنگی در بالا بردن سطح تولیدات فرهنگی در کشور عنوان کرد: در آستانه برگزاری سی وهفتمین جشنواره دوره از جشنواره فجر هستیم و قطعا همه متوجه بالا رفتن سطح کیفی کارها به نسبت سالهای گذشته هستیم؛اگر سال به سال فیلم‌ها بهتر شده‌اند پس قطعا این جشنواره تأثیر مثبت خود را گذاشته است و اگر خیر بی تأثیر بوده است.

این هنرمند درخصوص نحوه داوری‌ها و ناراضیتی‌هایی که در دوره قبل نسبت به این موضوع وجود داشت اظهار داشت: من به این دلیل که تا به حال نقشی در فیلمی نداشته‌ام که بخواهم به شکل جدی مورد قضاوت قرار بگیرم نمی‌توانم صحبتی راجع به این قضیه بکنم و بگویم به نظرم این داوری‌ها درست بوده و یا خیر اما مسلما این را می‌دانم که همیشه داورها بر اساس یک سری قابلیت‌ها انتخاب می‌شوند و بر همین اساس رأی می‌دهند ما نمی‌توانیم بگوییم داورها قابل و لایق نیستند؛ داورها بر اساس لیاقتی که دارند قضاوت می‌کنند اما ممکن است بخشی هم سلیقه‌ای نظر بدهند و این موضوع نشان دهنده ناحق بودن کارشان نیست و من اعتقادی به این قضیه ندارم. از میان یک سری کار خوب همیشه یک یا دو نفر انتخاب می‌شوند و انتخاب نشدن برخی آدمها نشان دهنده بد بودن آنها نیست بلکه داوران مجبور هستند از بین یک عده بازیگر تنها یک یا دو نفر را انتخاب کنند.

بازیگر سریال"گلشیفته" که تا کنون چند دوره موفق به دریافت جایزه بهترین بازیگر این جشنواره شده است، در خصوص جشنواره تئاتر فجر گفت: امسال در جشنواره تئاتر بعنوان بازیگر حضور ندارم به این دلیل که داور بخش بانوان بوده‌ام اما فکر می‌کنم کیفیت این جشنواره امسال بسیار خوب خواهد بود به این دلیل که "نادر برهانی مرند "بعنوان دبیر جشنواره امسال فرد بسیار قابل و به شدت حساس در حرفه خود بوده و کارش را به خوبی بلد است و مسلما کاری خواهد کرد که این جشنواره با ارزشمندی بیشتری برگزار شود.

گفتگو از: اعظم صفایی


منبع: دیباچه
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳